Hansson Lædervarefabrik A/S - Velkommen

Om Hansson

Hansson Lædervarefabrik A/S er grundlagt 1949.

Firmaet er startet af Allan Hansson, som i 1982 solgte det videre til sin søn, Leif Hansson.
I 1990 kunne 3. generation træde til. Lars Hansson trådte ind i familiefirmaet og fungerer nu som firmaets daglige leder. Firmaets grundlægger er gået på pension, medens far og søn fortsat arbejder sammen dagligt.

Firmaet drives som en moderne håndværksvirksomhed med respekt for de originale og traditionelle arbejdsmetoder.
Udover egenproduktion importeres en række artikler fra Fjernøsten - altid i de bedst tilgængelige materialer og fremstillet af de bedste håndværkere.
Vi kan med stolthed konstatere, at en lang erfaring og en urokkelig tradition for kvalitet sammen med dygtige og engagerede medarbejdere og ikke mindst i kombination med de ypperste materialer, har skabt Hansson-produkternes popularitet.

Varerne fra HANSSON finder du i førende lædervareforretninger i Skandinavien, England og Tyskland.

Hertil kommer en lang række specialprodukter, som laves på bestilling. Omfanget af disse specialartikler er stort - præsentationsmapper, ringbind, jubilæumsmapper, specialetuier, omslag til revisionsprotokollater, kalenderomslag etc.. Mængderne spænder fra 1 stk. til adskillige tusinder. Med eller uden tryk af firmalogo og/eller personnavne. Alle opgaver er interessante.
Hos HANSSON kan vi qua vores ekspertviden ofte komme med forslag til forbedringer af de produkter, som ønskes fremstillet.


Vi er stolte over at have leveret til firmaer som A. P. Møller, Danfoss, Oticon, SAS, Københavns Lufthavne, Volvo, Goodyear, Nordisk Film m.fl.. Firmaer, hvor kvalitet er et must.

Står du med en opgave, som du ikke kan få løst tilfredsstillende hos din nuværende leverandør - så prøv os.